Zomerschool

Zevensprong in de Zomerschool

Barst je van de ideeën en heb je zin om ze deze zomer uit te werken? Maar heb je ook behoefte aan rust en vrijheid: vakantie! Wil je met een uitgewerkt plan, nieuw materiaal en een duidelijk verhaal het nieuwe seizoen beginnen, terwijl je toch volledig uitgerust bent? Geef je dan op voor het Luwteprogramma van Het Juiste Verhaal. Geloof me, de beste ideeen ontstaan in de luwte. 

Op jouw maat

Het Luwteprogramma is een op maat gesneden programma; jij bepaalt waar je aan wilt werken en hoeveel tijd je erin stopt. 

Je wilt bijvoorbeeld:

 • een wervende tekst voor je nieuwe dienst
 • nieuwe scripts voor je video’s 
 • een outline voor je boek
 • een artikel schrijven
 • goed kunnen bloggen

Of je een week wilt knallen of liever een rustig tempo aanhoudt, dat bepaal jij. Samen maken we een plan dat past bij jou en wat jij wilt bereiken. 

Hoofd en hart

Voor we gaan beginnen maken we samen een plan. Wat is je doel? Wil je blogs maken of een paar scripts voor video’s of podcast, een outline voor je boek, of misschien een artikel schrijven? dan werken we daarnaar toe. Ik maak een kort verslagje van het plan en ik teken ook iets voor je dat iets weergeeft van wat jouw vraag met me doet. Je kan het zien als twee vormen van feedback: op twee niveaus, feedback van het hoofd (het plan) en feedback van het hart en de handen (de tekening). Daarmee ga je de Zevensprong doen.

De Zevensprong

Nadat we jouw plan helder hebben maak je een Zevensprong waarin je zeven stappen doorloopt om jouw doel te bereiken:

 1. Wie ben jij? 
 2. Wat heb jij de afgelopen periode gedaan? 
 3. Wie had daar wat aan? 
 4. Hoe beoordeel jij dat alles? 
 5. Hoe kijk jij naar de nabije en verder weg gelegen toekomst? 
 6. Wat ga jij doen om een vliegende start te maken na de zomer? 
 7. Hoe ga je dat verder handen en voeten geven en plannen? 

Tijdens de Zevensprong voed ik jou met opdrachten per video of audio waarmee jij aan de slag gaat. Na iedere opdracht ontvang je liefdevolle feedback van mij en na de laatste opdracht houden we een afsluitend evaluatiegesprek. Bij stap 6 en 7 ga je aan de slag met je webteksten, je blogs, je artikel of wat je ook maar voor ogen hebt.

Wat levert het op?

Aan het eind van het Luwteprogramma heb je:

 • scherp waar je aan gaat werken
 • nieuw materiaal 
 • frisse moed voor het nieuwe seizoen

Wat kost het?

Naast een tijdsinvestering van 20 uur (of meer, dat bepaal jij) betaal je voor het hele programma inclusief plan, opdrachten, feedback en evaluatiegesprek € 395,- excl.  21% btw.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken, heerlijk vanuit de luwte. Dus als je dit aanspreekt, laat het me weten dan plannen we ons startgesprek voor jouw Zevensprong!