Ik maak video's voor jouw doel

Ik maak de juiste video voor jouw doel

Ik maak video's voor jouw doel, zoals jij dat wilt.

Hoe gaat dat in zijn werk?

We praten samen over wat het onderwerp is voor jouw video en hoe het eruit kan zien. Ik maak vervolgens een script, dat jij aanpast en waar we samen net zolang aan prutsen tot jij helemaal tevreden bent (en ik ook;-)). In dat script staat alle inhoud en tekst en ook waar we filmen en wat er dan te zien is.

Dan gaan we filmen (wat altijd heel leuk is) en dan monteer ik het filmpje. In die eindfase van het monteren kan er ook nog wel wat veranderen. dan blijkt soms dat we met minder beelden af kunnen of juist niet. Ook dat is weer een creatief proces. Ik zet er meestal muziek onder en voeg ondertiteling toe. Veel mensen kijken filmpjes op de bank als iemand anders tv zit te kijken of in de trein zonder geluid. Vandaar.)

Ik lever je filmpje aan je af met een paar stills (dat zijn foto's uit het filmpje) die je als thumbnail kan gebruiken op Youtube en een snipper (een klein stukje uit de film) die je kan gebruiken bij de aankondiging van je filmpje op social media. 

Hieronder zie je een paar voorbeelden van filmpjes zoals ik ze maak. Maar het wordt bij jou natuurlijk anders, want in jouw sfeer en met jouw kleur.

 

Fransien from Sabine on Vimeo.