De Sprong naar jouw juiste verhaal

De Sprong is voor ondernemers en ZZP'ers die hun eigen juiste verhaal op een snelle manier zelf willen ontdekken. Je wilt daar graag wel wat hulp bij, een klankbord, een spiegel waarin je jouw ideeën kunt reflecteren om zo zelf jouw verhaal te maken.

 • Zit je boordevol plannen en ideeën en wil je dat sterker naar voren brengen?
 • Ben je ondernemer en wil je je verhaal beter over het voetlicht brengen?
 • Wil je dat wat jou uniek maakt helderder naar voren brengen?
 • Heb je soms veel woorden nodig en snap je niet goed hoe dat komt?
 • Wil je een boek schrijven maar kan je op een verjaardag niet helder vertellen waarover?

Heb je vragen? Bel me gerust even op: 0645760059 of stuur een mail.

De Sprong is er voor iedereen die zijn verhaal over zijn business, plan, project of leven goed en helder wil vertellen.

Verlang je dit:

 • Zit je boordevol plannen en ideeen en wil je dat sterker naar voren brengen?
 • Ben je ondernemer en wil je je verhaal beter over het voetlicht brengen?
 • Wil je dat wat jou uniek maakt helderder naar voren brengen?
 • Heb je soms veel woorden nodig en snap je niet goed hoe dat komt?
 • Wil je een boek schrijven maar kan je op een verjaardag niet helder vertellen waarover?

maar helaas:

 • Alles wat je doet als ondernemer is geschikt voor 'iedereen'. En iedereen is niemand.
 • Je weet niet wat je moet zeggen als ze vragen: 'Wat doe je?'
 • Je moet schrijven voor je bedrijf en dat krijg je maar niet goed?

En ja, je weet ook niet helemaal of mensen jouw verhaal begrijpen en of ze echt geluisterd hebben. Hoe zou je dat kunnen weten?

 • Als je begint te vertellen, stellen mensen geen 'door'vragen.
 • Als je jouw verhaal vertelt, kijken ze een beetje glazig, of ze kijken weg.
 • Als je begint over wat jou bezig houdt, reageert men met: "Ja, dat heb ik ook.' waarna ze hun eigen verhaal vertellen.

Herken je je hierin? Dan is het tijd om mee te doen met de Sprong naar jouw juiste verhaal!

Hoe werkt die Sprong?

De Sprong start met een Zoomgesprek met mij waarin we jouw vraag verhelderen en jouw mogelijkheden verkennen om er zoveel mogelijk aan te hebben. We maken ook een passende planning voor de stappen. Ik geef je een creatieve terugkoppeling van het gesprek (voorbeelden daarvan staan hieronder). Dat kan een creatief videootje zijn of een tekst of een tekening.

Dan krijg je vijf opdrachten per video van mij waardoor je jouw juiste verhaal vindt. Ik reageer op alle opdrachten.

Daarna hebben we een tweede gesprek om je verhaal helemaal rond te krijgen en te kijken hoe je verder gaat met je verhaal. Want dan is het belangrijk om jouw verhaal handen en voeten te geven. Je gaat een paar blogs schrijven onder mijn begeleiding of de outline voor je boek maken op basis van jouw juiste verhaal, het kan ook jouw Linkedinprofiel zijn, een presentatie of een podcast of iets anders waar jij mee wilt starten.

Als je daadwerkelijk iets gemaakt hebt, volgt een afsluitend gesprek met mij om de laatste puntjes op jouw i te zetten en om te evalueren.

De gehele Sprong rond je binnen twee maanden af, dus het is wel even aanpoten. Ik ben ervan overtuigd dat het belanrgijk is om intensief je aandacht te richten op je verhaal om het ook echt te verankeren.

Jouw investering:

- Jouw wens om aandacht te besteden aan jouw juiste verhaal

Prijs: € 660,- exclusief 21% BTW (in termijnen betalen is mogelijk)

Mijn investering:

- Aandacht en toewijding voor jouw juiste verhaal. We houden tussentijds contact, via Whatsapp, telefoon als het nodig is.

- Drie gesprekken via Zoom 

- Creatieve terugkoppeling aan de start na het eerste gesprek.

 

Deelnemers aan de Sprong

Elisabeth Griffioen, de Videovakvrouw

Sabine verstaat de kunst om echt goed te luisteren. Ze loopt met je op in je weg naar het juiste verhaal en ze laat je nooit in de steek. Als je even zoekende bent schiet ze te hulp.
Ik voelde dat ik haar kon vertrouwen en dat ze zich oprecht inleefde in mij. Ik heb ook een heleboel dingen hardop gezegd over wat ik doe die ik nooit eerder gezegd had en alleen maar dacht. En dat hielp erg om verder te komen in het het onder woorden brengen van mijn visie. Die ik nu uiteindelijk niet meer onder woorden hoef te brengen want ik laat die zien ;)

Het resultaat is dat ik nu weet wat de rode draad is in wat ik over mezelf vertel. Dat geeft rust en zekerheid en ik heb nu altijd zin om me voor te stellen. En: ik zie het landen bij mensen. Het klopt!n

Petra Spee, bedrijfskundige en verpleegkundige

Je bent een vakvrouw. Je weet wat je aan het doen bent.

Aebele Kluwer, schrijver

Ik ben een boek aan het schijven en had op de vraag ‘Waarover dan?’ eigenlijk geen goed antwoord. De zomerstunt heeft me echt verder geholpen in mijn denken over het boek. Zowel de vorm als de inhoud zijn veel helderder geworden en sluiten beter op elkaar aan en passen ook beter bij mij. De opdrachten waren leuk en vaak verrassend en ook een beetje buiten mijn comfortzone. Sabine is een oorspronkelijke denker, met gevoel voor humor. Ze neemt zichzelf en jou niet onnodig serieus dat maakt het contact licht.

Peter Brouwers, Tekenleraar

Het resultaat is dat ik dieper voel wat essentieel voor mij is en ik recent een besluit genomen heb om te groeien met mijn bedrijf.

 

Berteld Kok, Vrouwencoach


Je hebt mij op een creatieve manier dichterbij mijn levensstroom en dus juiste verhaal gebracht. Je bent open, toegankelijk, warm en kritisch tegelijk. En met jou kan je lachen. Dat is ook heel belangrijk!

Liesbeth, communicatieadviseur:

Met heldere, prikkelende vragen weet Sabine in korte tijd de essentie boven tafel te krijgen. Intuïtief weet ze of ze bij de kern beland is of dat er nog verder ‘gerammeld’ moet worden.

Karin, verandermanager onderwijs:

Ik zocht je op omdat ik zoveel woorden nodig had om te vertellen wat ik nou eigenlijk doe. En door al die woordenbrij wordt het wollig. Het resultaat van de Sprong was dat ik het beeld van mijn ideale klant heb bijgesteld. Hoop dat het wel goed komt, dat het ziel onder de arm-effect op een gegeven moment zal verdwijnen.

Een paar voorbeelden van mijn terugkoppeling uit het eerste gesprek naar de Springers.

Ontketen jezelf

 

Nee zeggen

 

Het systeem