Bloggen als een beest schrijftraining

Bloggen als een Beest 

Een schrijftraining op maat die start wanneer het jou past

Je schrijft wel eens een blog. Je vindt dat leuk. Maar doet het te weinig. Eigenlijk wil je elke week een blog schrijven die ook echt goed is!

Maar je kent jezelf. Je neemt je wel eens voor om geregeld te bloggen (want online zichtbaarheid  is nodig als ondernemer, dat weet je) maar je pakt niet altijd het juiste onderwerp dat klopt voor jou. Dan sla je weer eens een weekje over en daarna schrijf je er wel een (hoera!) en dan weer eens niet en dan nog weer eens niet en dan heb je eigenlijk al het gevoel dat het niks meer wordt.

  • Het gaat niks worden met dat schrijven.
  • Want je weet bijna nooit iets om over te schrijven.
  • Er is geen regelmaat
  • Je bent niet zichtbaar.
  • Video’s lukken niet.
  • Blogs lukken ook niet.
  • Je bent een waardeloze ondernemer.

Je zakt als een plumpudding op de bank en hoopt maar dat de telefoon zomaar een keer gaat met die gouden opdracht van die volslagen onbekende die ruikt dat jij bestaat.


Stop.


Dit zijn natuurlijk grapjes.

Zo erg is het niet.

...

Maar  zeg eens eerlijk. Heb je al geblogd? Hoe vaak?

Als je graag wil leren bloggen of de draad  weer wilt oppakken en ook daadwerkelijk door wilt gaan met schrijven, doe dan mee met

De schrijftraining Bloggen als een Beest!

Planning en tijd

De schrijftraining duurt drie maanden, start wanneer jij wilt.  Elke week krijg je op een door jou gekozen dag van mij voor 10 uur een opdracht voor je blog, jij stuurt mij twee dagen later voor 12 uur je eerste versie, je krijgt daar op die dag voor 17.00 reactie op van mij en op de volgende weekdag voor 17.00 uur stuur je mij jouw verbetering, waar ik dan nog een laatste check op doe, zodat je ‘m de volgende dag kan plaatsen op social media. Na drie maanden heb je dan 12 blogs die je direct kan plaatsen. 

Aanpak

Vooraf hebben we een startgesprek om de opdrachten op maat te kunnen maken. De training start met de vijfstappenmethode die door mij is ontwikkeld en die je per video door mij krijgt aangereikt. Daarna krijg je wekelijks opdrachten per video, waarop je per mail van mij feedback krijgt. In de loop van de training maak ik de opdrachten steeds vrijer en ruimer zodat je zelf leert je juiste onderwerp te vinden. Ik ga aan de andere kant in de loop van de training steeds meer zout op slakken leggen zodat je blog ook geen merkwaardige punten en komma’s meer bevat.

Er is een tussentijdse evaluatie na een paar weken en aan het eind een evaluatiegesprek.

Kosten

Deze training kost inclusief voorgesprek, schrijfmethode, wekelijkse opdracht, tweemaal feedback per opdracht, tussentijdse lesjes: € 550,-  excl. 21% btw* voor 3 maanden (12 weken). 

Resultaat

12 korte leuke, authentieke blogs van jouw hand die je direct kan plaatsen en, wat nog veel belangrijker is: je leert blogs schrijven die effectief en aantrekkelijk zijn  en je komt in een cadans van wekelijks bloggen. 


Schrijftraining op maat

 

x

Blog training

 


 

De beste blog training