Bloggen als een beest schrijftraining

Bloggen als een Beest, start: elk door jou gewenst moment

Je schrijft wel eens een blog. Je vindt dat leuk. Maar doet het te weinig. Eigenlijk wil je elke week een blog schrijven die ook echt goed is!

Maar je kent jezelf. Je neemt je wel eens voor om geregeld te bloggen (want regelmatig zichtbaar zijn  is nodig als ondernemer, dat weet je) maar je weet niet altijd een goed onderwerp en dan sla je weer eens een weekje over en daarna schrijf je er wel een (hoera!) en dan weer eens niet en dan nog weer eens niet en dan heb je eigenlijk al het gevoel dat het niks meer wordt.

  • Het gaat niks worden met dat schrijven.
  • Want je weet bijna nooit iets om over te schrijven.
  • Je bent niet zichtbaar.
  • Video’s lukken niet.
  • Blogs ook al niet.
  • Je bent een waardeloze ondernemer.

Je zakt als een plumpudding op de bank en hoopt maar dat de telefoon zomaar een keer gaat met die gouden opdracht van die volslagen onbekende die ruikt dat jij bestaat.


Stop.


Dit zijn natuurlijk grapjes.

Zo erg is het niet.

...

Maar  zeg eens eerlijk. Heb je al geblogd? Hoe vaak?

Als je de draad wilt oppakken en ook daadwerkelijk door wilt gaan met schrijven, doe dan mee met

De schrijftraining Bloggen als een Beest!

Planning en tijd

De schrijftraining duurt vier maanden, start op maandag 3 mei 2021 en de laatste opdracht krijg je op 30 augustus 2021.  Elke maandagochtend krijg je van mij voor 10 uur een opdracht voor je blog, jij stuurt mij woensdag voor 12 uur je eerste versie, je krijgt daar voor 17.00 reactie op van mij en op donderdag voor 17.00 uur stuur je mij jouw verbetering, waar ik dan nog een laatste check op doe, zodat je ‘m vrijdagochtend kan plaatsen op social media. Begin september heb je dan 18 blogs die je direct geplaatst hebt of die je kan gaan plaatsen. 

Aanpak

In de loop van de training maak ik de maandagopdrachten steeds vrijer en ruimer zodat je zelf leert onderwerpen te zoeken. Ik ga aan de andere kant in de loop van de training steeds meer zout op slakken leggen zodat je blog ook geen merkwaardige punten en komma’s meer bevat.

Vooraf hebben we een startgesprek om de opdrachten op maat te kunnen maken. Er is een tussentijdse evaluatie na twee maanden en aan het eind een evaluatiegesprek.

Kosten

Deze training kost inclusief voorgesprek, wekelijkse opdracht, tweemaal feedback per opdracht, tussentijdse lesjes: € 990,-  excl. 21% btw* voor 4 maanden (17 weken).