De Sprong - intensive

De Sprong - intensive met video

Een intensieve, snelle en zeer krachtige sprong naar jouw juiste verhaal.

Herken je dit:

Je bent een ervaren spreker en staat regelmatig de pers te woord of spreekt op een podium. Je doet het goed, maar het kan natuurlijk altijd beter.  De mensen om je heen vertrouwen op je en kijken naar jou voor het juiste verhaal. 

Of er is iets veranderd in het speelveld, waardoor je jouw boodschap net anders moet richten. Je hebt een kritische sparringpartner nodig om dat helder te krijgen.

Of jouw rol is  veranderd. Je bent iets anders gaan doen binnen hetzelfde krachtenveld of je zicht erop is veranderd. Je wilt jouw verhaal daarover heel helder krijgen en kunnen uitdragen.

Een krachtige boodschap

De Sprong Intensive is geschikt voor mensen die in zeer korte tijd een krachtig verhaal willen hebben, neergezet in een creatieve video. Een video die ze kunnen delen met mensen die hen willen interviewen of op het podium zetten. Snel, creatief, helemaal jij. 

Wat levert de Sprong intensive met video op?

 Na de Sprong heb je meer inzicht in de kern en het unieke van jouw plan, project, boodschap, veranderde inzicht. Je verhaal is verhelderd en je hebt een impactrijke, creatieve, wervende video die je kan delen via social media, op je site of die je kan delen met mensen die jou op het podium willen hebben.

Jouw tijdsinvestering: twee halve dagen

Prijs: € 850- exclusief 21% btw.

Stuur me een berichtje, dan overleggen we over jouw vraag.