De Sprong - intensive

De Sprong - intensive

Een intensieve, snelle en zeer krachtige sprong naar jouw juiste verhaal.

De Sprong is geschikt voor mensen die in zeer korte tijd hun verhaal helder willen krijgen en daar ook direct een krachtige, creatieve video over willen hebben. Snel, creatief, helemaal van jou. 

Herken je dit:

Je blijft terughoudend om je verhaal naar buiten te brengen, omdat jet niet door alle betrokkenen wordt gedeeld, omdat je je onzeker voelt over de kern. Of je merkt dat het verhaal dat je vertelt niet aansluit; mensen luisteren niet, of ze komen niet op je af, of ze haken zelfs af.

Het gaat je lukken

In deze intensieve, korte en zeer krachtige Sprong gaat het je lukken om je verhaal helemaal rond te maken! De Sprong duurt een maand. Langer niet. Jij steekt er wekelijks 4 uur tijd in en ik ook.

Hoe ziet de Sprong er uit en wat levert die op?

Elke week plannen we een utgebreide sessie met zijn tweëen waarin we ten eerste onderzoeken waarom het verhaal maar niet rond komt en vervolgens ook direct op zoek gaan naar hoe dan wel. Tussen de gesprekken door krijg je van mij creatieve opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. De opdrachten brengen jou een nieuwe blik op je verhaal en een nieuw perspectief om het vol zelfvertrouwen te kunnen delen. Na de Sprong heb je meer inzicht in de kern en het unieke van jouw onderneming of aanbod, je verhaal is verhelderd en je hebt een impactrijke, creatieve, wervende video die je kan delen via social media of op je site.

Prijs: € 1250- exclusief 21% btw.

Stuur me een berichtje, dan overleggen we over jouw vraag.