Jij bent een ervaren podiumbeest!

En je wilt een grote Sprong voorwaarts maken!

Je praat regelmatig met journalisten en staat op verschillende podia met je verhaal. Ook ben je vaak op Linkedin te vinden. Je krijgt complimenten daarover en het loopt lekker, je weet wat je aan het doen bent. De mensen om je heen ondersteunen je. De meeste tips en adviezen voor je verhaal en zichtbaarheid heb je toegepast.
 

Soms knaagt er iets.

Je wilt verder groeien in je rol als boegbeeld en met wat jou drijft. Je wilt meer mensen bereiken, meer invloed hebben met wat je belangrijk vindt. Je wilt een echte stap voorwaarts maken, helemaal op jouw manier. 
Je denkt wel eens na over vervolgstappen, in een ander veld, voor een grote organisatie, op een ander plek, waar je meer kan betekenen, misschien wel in de politiek. Misschien droom je van internationale roem (al wil je dat niet altijd toegeven ;-)).
 

Maar je voelt ook dat er nog iets ontbreekt.

  • Je houdt jezelf tegen omdat je steeds weer denkt dat het nu nog niet past, die grotere stap, je wacht op het goede moment.
  • Je vraagt je af waar je zou moeten beginnen of hoe die grote stap er uit zou kunnen zien.
  • Er zijn mensen om je heen die het lastig zouden vinden, je partner, je kinderen, vriendinnen misschien. Die mensen zijn het allerbelangrijkst voor je!
  • Misschien is je grootste angst wel dat je je kop boven het maaiveld uitsteekt en dat het dan mislukt.
  • En soms denk je dat je nog veel banger bent voor het succes dat je misschien wel zult hebben.
  • Je vindt dat je al ver bent gekomen. Waarom dan nog verder eigenlijk?
 

Wil je intelligent en liefdevol onder de loep genomen worden?

Je zou wel eens goed willen onderzoeken waar die grote stap uit zou kunnen bestaan. Met iemand die je daarover ondervraagt en die je helpt te formuleren wat je nu eigenlijk drijft. En iemand die met je meekijkt en meedenkt over mogelijkheden. Hoe ver reikt je polsstok? 

Het moet NIET iemand zijn die je vrijblijvend coacht, maar iemand die, desnoods vasthoudend en vol vertrouwen samen met jou het juiste verhaal ontwikkelt en formuleert zodat je dan  ook echt in actie kan gaan komen. Iemand die liefdevol, gelijkwaardig en uitdagend met je meedenkt hoe je die stappen zou kunnen zetten,

Een vrijblijvend gesprek

Ik kijk graag met je mee naar die volgende stap, die grotere stap, dat grotere verhaal. Een verhaal dat helder is en dat klopt, dat helemaal van jou is en dat bij de mensen aankomt die jij voor ogen hebt. Laten we er een keer vrijblijvend over praten. Mail me, bel me, we trekken er een uurtje voor uit om te verkennen of ik ets voor je zou kunnen betekenen. 

Hoe ziet dat meedenken en meekijken er mogelijk concreet uit?

Ik ga twee keer met je mee naar (media)optredens, congressen of panels. We spreken na en ik reik je verschillende nieuwe mogelijkheden aan. Ik analyseer en geef feedback. We trainen helemaal op jouw manier en met jouw werk. We onderzoeken waar de nieuwe mogelijkheden liggen en waar je je verhaal kan uitbreiden naar een ander of groter publiek. Waar en hoe kan je je bereik vergroten?

Welk voetlicht?

We kijken samen wat er verder nodig is om jouw vernieuwde juiste verhaal te verbeteren. het moet ook concreet en tastbaar worden. Dus maak ik een creatief filmpje van je, hetzij om je te presenteren bij een vervolgstap, of om te delen op social media of website of om je te presenteren in nieuwe situaties. Ik zet iets voor je op papier, of we maken een presentatie, wat maar nodig is om je verhaal over het voetlicht te brengen waar jij dat wilt.
 

Je gaat excelleren!

Jouw investering:

Committment en een heldere opdracht (maken we samen).
Mij mee laten kijken met jouw optredens en verhaal.
3.600 euro excl. btw.

Mijn investering:

Mijn kennis, ervarng, toewijding, aandacht in vier dagdelen.
Ik bereid me intensief voor.

Resultaat

- Duidelijke vervolgstappen voor jou.
- Je verhaal is verhelderd voor de juiste context.
- Verbetering van je presentatie.
- Vol zelfvertrouwen stap je op het volgende podium.
- Een creatieve video

 

Zullen we (geheel vrijblijvend) eens praten over of ik iets voor je kan betekenen?
Mail me of bel me: 06-45760059

  

Een paar voorbeelden van filmpjes zoals ik ze maak.