Haal de juiste mensen binnen!

Haal de juiste mensen binnen

Individuele tweedaagse:
Het Juiste Verhaal voor jouw arbeidsmarkt

 Goed schrijven is een van de belangrijkste vaardigheden om medewerkers te werven. Maar hoe doe je dat zo dat het helder is en eerlijk en dat het de juiste mensen raakt?

Wil je in twee dagen tijd een aantal  vacatures, blogs, artikelen maken die de juiste mensen gaan trekken voor je bedrijf of organisatie?

Hoe werkt het?

1. We hebben om te beginnen een Zoomgesprek om te bepalen waar je aan wilt werken. Als je in een organisatie werkt waar meer mensen aan de arbeidsmarktcommunicatie werken, kan de tweedaagse ook in een groepje worden gedaan.

2. We maken op de eerste dag een basistekst (op basis van de missie van je organisatie) die je steeds kan gebruiken, het juiste verhaal voor je arbeidsmarkt. Ik leer je op die dag verschillende sschrijfstrategieen en een methode die je gaat helpen om vlot en effectief te schrijven voor de arbeidsmarkt.

3. Dan ga je aan de slag en schrijf je een aantal vacaturetesten en blogs (of andersoortige teksten, al naar gelang jouw doel), die we samen op de tweede dag bekijken en doorspreken en verbeteren.

4. Na de tweedaagse schrijf je nog vijf teksten die je mij mag sturen voor feedback.

Welke schrijfmaat heb jij?

Kan je goed schrijven maar zou je meer respons willen krijgen? Of ben je een beginner en wil je op gang komen? Schrijf je houterig? Te bondig, te lang? Te saai? Of juist altijd lollig? Kan je maat houden? Of ga je te kort door de bocht? Of schrijf je heel goed, maar wil je nog veel beter leren schrijven? Laat het me weten! info@sabinefunneman.nl

Wat leer je zoal? Je leert: 

... de 5 stappenmethode waardoor je nooit meer angst zult hebben voor het witte vel.
... hoe je de lezer de tekst in sleurt
... wat je NIET moet schrijven.
... hoe je het onderwerp vasthoudt.
... hoe je structuur aanbrengt in een korte tekst.
... hoe je zorgt dat jouw lezer zich door jou aangesproken voelt.

Jouw investering:

Tijd om te schrijven en herschrijven
1330 euro excl. btw (individueel traject)

990 euro excl btw (per persoon in een groepje)

Twee dagen van 10.00-17.00

Datum:

Wanneer het jou en mij past


 


Stuur me een berichtje, dan overleggen we over jouw vraag.