Hoe vertel ik mijn verhaal: De Sprong!

De Sprong naar jouw juiste verhaal

De Sprong start op jouw moment!

De Sprong is voor mensen die hun eigen juiste verhaal op een snelle manier zelf willen ontdekken. Je wilt daar graag wel wat hulp bij, een klankbord, een spiegel waarin je jouw ideeën kunt reflecteren om zo zelf jouw verhaal te maken.

Verlang je dit:

 • Zit je boordevol plannen en ideeen en wil je dat sterker naar voren brengen?
 • Ben je ondernemer en wil je je verhaal beter over het voetlicht brengen?
 • Wil je dat wat jou uniek maakt helderder naar voren brengen?
 • Heb je soms veel woorden nodig en snap je niet goed hoe dat komt?
 • Wil je een boek schrijven maar kan je op een verjaardag niet helder vertellen waarover?

maar helaas:

 • Alles wat je doet als ondernemer is geschikt voor 'iedereen'. En iedereen is niemand.
 • Je weet niet wat je moet zeggen als ze vragen: 'Wat doe je?'
 • Je moet schrijven voor je bedrijf en dat krijg je maar niet goed?

En ja, je weet ook niet helemaal of mensen jouw verhaal begrijpen en of ze echt geluisterd hebben. Hoe zou je dat kunnen weten?

 • Als je begint te vertellen, stellen mensen geen 'door'vragen.
 • Als je jouw verhaal vertelt, kijken ze een beetje glazig, of ze kijken weg.
 • Als je begint over wat jou bezig houdt, reageert men met: "Ja, dat heb ik ook.' waarna ze hun eigen verhaal vertellen.

  Herken je je hierin? Dan is het tijd om mee te doen met de Sprong naar jouw juiste verhaal!

De Sprong is er voor iedereen die zijn verhaal over zijn business, plan, project of leven goed en helder wil vertellen.

Heb je vragen? Bel me gerust even op: 0645760059
Of meld je direct aan: info@sabinefunneman.nl

Hoe werkt die Sprong?

De Sprong start met een Zoomgesprek met mij waarin we jouw vraag verhelderen en jouw mogelijkheden verkennen om er zoveel mogelijk aan te hebben. We maken ook een passende planning voor de stappen. Ik geef je een creatieve terugkoppeling van het gesprek (voorbeelden daarvan staan hieronder). Dat kan een creatief videootje zijn of een tekst of een tekening. 

Zeven opdrachten

Daarna krijg je vijf opdrachten (sprong 1, 2, 3, 4, 5 per video van mij waardoor je jouw juiste verhaal vindt. Ik reageer op alle opdrachten. Daarna hebben we een tussentijds gesprek om je verhaal helemaal rond te krijgen en een plan te maken voor het vervolg.Want dan volgt de creatieperiode (sprong 6), waarin je bijvoorbeeld blogs schrijft onder mijn begeleiding of de outline voor je boek maakt op basis van jouw juiste verhaal, het kan ook een podcast of iets anders zijn waar jij mee wilt starten. De zevende sprong is  het maken van een planning om het allemaal daadwerkelijk te gaan doen. Aan het eind volgt een afsluitend gesprek met mij om de laatste puntjes op jouw i te zetten en om te evalueren.

Jouw investering:

- Het startmoment en de doorlooptijd hangen helemaal van jou af. De afspraken kunnen in een snelkookpan in een paar weken afgerond worden. Maar als je rustig de tijd wilt nemen kan dat ook. In het eerste gesprek maken we daarover afspraken.

- Prijs: € 660,- exclusief 21% BTW (in termijnen betalen is mogelijk)

Stuur me een berichtje, dan overleggen we over jouw vraag.

Deelnemers aan de Sprong

Liesbeth, communicatieadviseur:

Met heldere, prikkelende vragen weet Sabine in korte tijd de essentie boven tafel te krijgen. Intuïtief weet ze of ze bij de kern beland is of dat er nog verder ‘gerammeld’ moet worden.

Karin, verandermanager onderwijs:

Ik zocht je op omdat ik zoveel woorden nodig had om te vertellen wat ik nou eigenlijk doe. En door al die woordenbrij wordt het wollig. Het resultaat van de Sprong was dat ik het beeld van mijn ideale klant heb bijgesteld. Hoop dat het wel goed komt, dat het ziel onder de arm-effect op een gegeven moment zal verdwijnen.

Gerda, ZZP'er

Ik wilde een online platform maken voor Utrecht en omstreken met heel praktische informatie en lokale activiteiten voor inwoners die zelf of in hun omgeving te maken hebben met geheugenverlies en dementie. De Sprong liet me op creatieve wijze nadenken, waarna ik beslissingen kon nemen. Aan het eind had ik een team, een website, een stichting en een plan om van www.dementie030.nl een succes te maken. Dank je wel Sabine!

Aebele, schrijver

Ik ben een boek aan het schijven en had op de vraag ‘Waarover dan?’ eigenlijk geen goed antwoord. De zomerstunt heeft me echt verder geholpen in mijn denken over het boek. Zowel de vorm als de inhoud zijn veel helderder geworden en sluiten beter op elkaar aan en passen ook beter bij mij. De opdrachten waren leuk en vaak verrassend en ook een beetje buiten mijn comfortzone. Sabine is een oorspronkelijke denker, met gevoel voor humor. Ze neemt zichzelf en jou niet onnodig serieus dat maakt het contact licht.

Peter, tekenleraar

Het resultaat is dat ik dieper voel wat essentieel voor mij is en ik recent een besluit genomen heb om te groeien met mijn bedrijf.Een paar voorbeelden van mijn terugkoppeling uit het eerste gesprek naar de Springers.

 

Ontketen jezelf

 

Nee zeggen

 

Het systeem