Kort schrijven als een beest!

Leer kort schrijven

Een schrijftraining om korte teksten te leren maken die raken.

Je schrijft wel eens een blog. Je vindt dat leuk. Maar de tekst wordt altijd te lang. Alleen je vrienden lezen hem helemaal uit.  Je wilt elke week een blog schrijven die goed is! Die gaat over jou en je bedrijf en die mensen echt raakt! Die ze helemaal uitlezen.

Maar je kent jezelf. Je neemt je wel eens voor om geregeld te bloggen (want online zichtbaarheid  is nodig als ondernemer, dat weet je) maar je pakt niet altijd het juiste onderwerp dat klopt voor jou. Dan sla je weer eens een weekje over en daarna schrijf je er wel een (hoera!) en dan weer eens niet en dan nog weer eens niet en dan heb je eigenlijk al het gevoel dat het niks meer wordt.

 

Als je graag wilt leren bloggen of de draad weer wilt oppakken en ook daadwerkelijk door wilt gaan met schrijven, doe dan mee met

De schrijftraining Kort schrijven als een Beest!

 

Over de schrijftraining Kort schrijven als een Beest!

Planning en tijd

De schrijftraining duurt drie maanden en start wanneer jij wilt.  Elke week krijg je op een door jou gekozen dag van mij voor 10 uur een opdracht voor je blog, jij stuurt mij twee dagen later voor 12 uur je eerste versie, je krijgt daar op die dag voor 17.00 reactie op van mij en op de volgende weekdag voor 17.00 uur stuur je mij jouw verbetering, waar ik dan nog een laatste check op doe, zodat je ‘m de volgende dag kan plaatsen op social media. Lekker streng, echt doorpakken. Na drie maanden heb je 12 blogs die mensen raken!

Aanpak

Vooraf hebben we een startgesprek om de opdrachten op maat te kunnen maken. De training start met de vijfstappenmethode die door mij is ontwikkeld en die je per video door mij krijgt aangereikt. Daarna krijg je wekelijks opdrachten per video, waarop je per mail van mij feedback krijgt. In de loop van de training maak ik de opdrachten steeds vrijer en ruimer zodat je zelf leert je juiste onderwerp te vinden. Ik ga wel in de loop van de training steeds meer zout op slakken leggen zodat je blog ook geen merkwaardige punten en komma’s meer bevat.

Na een paar weken hebben we een kort gesprek over hoe het gaat.

Kosten

Deze training kost inclusief voorgesprek, schrijfmethode, wekelijkse opdracht, tweemaal feedback per opdracht, tussentijdse lesjes: € 550,-  excl. 21% btw voor 3 maanden (12 weken). 

Resultaat

12 korte leuke, authentieke blogs van jouw hand die je direct kan plaatsen en, wat nog veel belangrijker is: je leert korte teksten schrijven die effectief en aantrekkelijk zijn. Je komt door de training in een cadans van wekelijks posten.