Online training Lekker Belangrijk Bloggen start op 25 januari

Lekker Belangrijk Bloggen

Als zelfstandig ondernemer moet je het meeste zelf doen. Goed schrijven is een van de belangrijkste vaardigheden om klanten te werven. Maar hoe doe je dat?

Wil je een wervende schrijfstijl en in twee weken tijd zes blogs voor op je site en voor social media?

In een online training leer ik jou leuke, leesbare blogs te schrijven die blijven hangen bij wie jij maar wilt. Je maakt in twee weken tijd 6 blogs die je na de training kunt gebruiken voor je socials of je website.

Hoe werkt het?

Ik start met een analyse van je schrijfvaardigheid door een aantal van jouw teksten te lezen en je daar feedback op te geven en suggesties voor je leerdoelen. Daarna bepaal jij voor wie jouw zes blogs bedoeld zijn en je bepaalt de rode draad voor de zes blogs. Dat kan een thema zijn of een kader waarbinnen je de onderwerpen zoekt. Je krijgt in twee weken tijd zes schrijfopdrachten waardoor je leert goede, creatieve blogs te schrijven. Ik geef op elke blog liefdevolle, opbouwend en eerlijke feedback waar je van leert schrijven. 

Heb je zin om mee te doen? info@sabinefunneman.nl

Welke schrijfmaat heb jij?

Kan je goed schrijven maar zou je meer respons willen krijgen? Of ben je een beginner en wil je op gang komen? Schrijf je houterig? Te bondig, te lang? Te saai? Of juist altijd lollig? Kan je maat houden? Of ga je te kort door de bocht? Of schrijf je heel goed, maar wil je nog veel beter leren schrijven? Laat het me weten! info@sabinefunneman.nl

Wat leer je zoal?

Je leert de 5 stappenmethode waardoor je nooit meer angst zult hebben voor het witte vel.
Wat slimme en verleidelijke openingen zijn waardoor je de lezer in de tekst sleurt
Wat je NIET moet schrijven.
Hoe je het onderwerp vasthoudt.
Hoe je structuur aanbrengt in een korte tekst.
Hoe je zorgt dat jouw lezer zich door je taalgebruik aangesproken voelt.

Jouw investering:

Tijd om te schrijven en herschrijven
95 euro


 

Stuur me een berichtje, dan overleggen we over jouw vraag.