Klanten zeggen

Klanten zeggen:

 

Deelnemers aan de Sprong

Liesbeth, communicatieadviseur:

Met heldere, prikkelende vragen weet Sabine in korte tijd de essentie boven tafel te krijgen. Intuïtief weet ze of ze bij de kern beland is of dat er nog verder ‘gerammeld’ moet worden.

Karin, verandermanager onderwijs:

Ik zocht je op omdat ik zoveel woorden nodig had om te vertellen wat ik nou eigenlijk doe. En door al die woordenbrij wordt het wollig. Het resultaat van de Sprong was dat ik het beeld van mijn ideale klant heb bijgesteld. Hoop dat het wel goed komt, dat het ziel onder de arm-effect op een gegeven moment zal verdwijnen.

Gerda, ZZP'er

Ik wilde een online platform maken voor Utrecht en omstreken met heel praktische informatie en lokale activiteiten voor inwoners die zelf of in hun omgeving te maken hebben met geheugenverlies en dementie. De Sprong liet me op creatieve wijze nadenken, waarna ik beslissingen kon nemen. Aan het eind had ik een team, een website, een stichting en een plan om van www.dementie030.nl een succes te maken. Dank je wel Sabine!

Aebele, schrijver

Ik ben een boek aan het schijven en had op de vraag ‘Waarover dan?’ eigenlijk geen goed antwoord. De zomerstunt heeft me echt verder geholpen in mijn denken over het boek. Zowel de vorm als de inhoud zijn veel helderder geworden en sluiten beter op elkaar aan en passen ook beter bij mij. De opdrachten waren leuk en vaak verrassend en ook een beetje buiten mijn comfortzone. Sabine is een oorspronkelijke denker, met gevoel voor humor. Ze neemt zichzelf en jou niet onnodig serieus dat maakt het contact licht.


Peter, tekenleraar

Het resultaat is dat ik dieper voel wat essentieel voor mij is en ik recent een besluit genomen heb om te groeien met mijn bedrijf.

 


Corrie Keizer: toenmalig hoofd bedrijfsvoering Zorginstelling (bij een procesbegeleiding) 

Jouw talenten: je conceptuele vermogen, je veerkracht, je brede blik/open mind, je creativiteit. Wat concreter: schrijven, tekenen, verwoorden (in woord en geschrift. Je sluit aan, hebt inlevingsvermogen, helpt graag. Je kunt de ander zich gehoord laten voelen. Je luistert, vraagt door, laat de ander nadenken, weet het probleem scherp te krijgen en met je daadkracht weet je de juiste stappen te zetten of zet de ander daartoe aan. Die ander voelt zich gehoord en geholpen.

Je hebt een groot hart,  je bent gepassioneerd en intelligent.


Floris Overveld, manager beleid netwerkorganisatie (collega verandermanager)

Je grootste talenten zijn: ziet snel wat er (qua communicatie) nodig is. Scherpe blik. Je gaat voor wat er moet gebeuren; laat je daar niet van afleiden. Doelgericht dus. Je bent een scherpe waarnemer en kan die waarneming ook nog eens goed verwoorden. Je houdt anderen een scherpe en waardevolle spiegel voor Je helpt zeer loyaal anderen de doelen te bereiken Je zegt waar het op staat.

Je bent doelgericht, scherp en een doorzetter


Berteld Kok, bestuurder beroepsorganisatie KNOV (communicatie bij verandertraject)

Je grootste talenten zijn: luisteren, intelligent, doortastend, open, gevoelsmens. Je bent betrouwbaar, eerlijk, (zelf)reflecterend, kritisch, slim


Esther van Dinteren, coach, klant van Het Juiste Verhaal

Ik heb een online programma gemaakt en wilde daarin ook een aantal video's opnemen. Ik zag regelmatig iets van je voorbij komen en jouw stijl sprak me aan.
Die stijl zie ik als helder en eerlijk, met humor, zelfspot en niet te gelikt.

Je denkt goed mee over de boodschap en hoe die op de beste manier vorm te geven. Daarnaast ben je technisch goed in het opnemen, editen etc.
Het resultaat was een aantal mooie, pakkende video's die passen bij mij en die goed weergeven wat ik wilde overbrengen.  
Ik vond het fijn dat we heldere afspraken konden maken en dat je een duidelijke werkwijze hebt, heel gedegen.
Ik vond het superleuk om met je te werken en ben heel blij met het resultaat!